Alle berichten van admin

WEDSTRIJD UITSLAG WEEK 10

Berber Boersma behaalde vandaag in Franeker met pony Cosmo in de klasse B 2x een 1e prijs met 186.5 en 184 punten.  Amarins Boersma starte eveneens in Franeker met Mufasa in de klasse L2  en scoorde 2x de 3e prijs met 193 en 196 punten.

Annette Verbeek behaalde afgelopen weekend met Marrit-Afke fan Panhuys de laatste twee punten voor het Sportpredikaat. (Z+5) Ook reed Baukje Wijma op dezelfde wedstrijd in Oudega het sportpredicaat met Pronkje vom Emsterfeld binnen!

FRIESE KAMPIOENSCHAPPEN

Aankomend weekend is het weer tijd voor de indoor Friese Kampioenschappen.
Voor de Frisiaantjes komen Anthe Regnerus en Amarins Boersma  in de klasse L2 aan de start. Wij wensen jullie heel veel succes!!

CLUBLESSEN JOYCE HAAIJER

Beste leden,

22 januari begint de tweede reeks clublessen van Joyce Haaijer.

De lesdatums zullen zijn:

22  januari

5 en 26 februari

4 en 18 maart

(25 maart als extra datum mocht er een les vervallen door slecht weer)

 

Je kunt je opgeven door een mail naar dongerruters@hotmail.com  sturen met je naam, naam paard, niveau van rijden en eventuele voorkeur voor de lestijd. (graag niet antwoorden op deze email, maar een nieuwe email aanmaken met je opgave)

Opgeven kan tot 7 januari. Bij veel opgave zal er geloot worden en gaan de mensen die de vorige reeks niet mee konden lessen voorrang krijgen.

De lessenreeks kost 60 euro. Meer informatie hierover volgt in de lesindeling email.

 

Met vriendelijke groet en een heel goed en sportief 2020 gewenst!

Namens het bestuur,

Baukje Wijma

 

UITSLAGEN WEEK 47

Anthe Regnerus  behaalde afgelopen weekend met Honey Gold haar ticket voor de Friese Kampioenschappen. In Koudum hadden ze een 1ste prijs met 193.5 punten  in de klasse L2 .

Edith Werkhoven starte Marije fan ´t súvelstjelpke in Vrouwenparochie. Daar behaalden ze een 1e en 2e prijs met 200,5 en 197 punten in de klasse BB.

Gefeliciteerd!

 

 

AFMELDEN LIDMAATSCHAP VOOR 30-11

Beste Leden,

mocht je je lidmaatschap af willen melden, doe dit dan vóór 29 november, zodat wij dit voor 30 november aan de KNHS door kunnen geven. Doe dit schriftelijk via het afmeldingsformulier per post of per email. ( dus niet mondeling/whatsapp of Facebook!)

Meld je je op 30 november of later af, loopt je lidmaatschap via de KNHS weer voor een geheel jaar door.