UITNODIGING CLUBLESSEN 2018

bij deze willen wij iedereen weer van harte uitnodigen deel te nemen aan de clublessen, de tweede reeks van 5 lessen.  

Ook deze gaat Heleen de Haas verzorgen. Heleen rijd al jaren succesvol in de basissport en in de hogere dressuur. Momenteel rijdt Heleen meerdere paarden in het zz licht, zz zwaar en PSG.

 Er zijn in totaal 10 lessen, om de 2 weken. Deze lessenreeks wordt opgedeeld in 2x 5 lessen, in het najaar en in het voorjaar, waar je je apart voor kunt opgeven. Ook dit voorjaar worden de lessen op woensdag avond gehouden. We beginnen om 19.00 uur (of eerder bij veel opgave). De lessen duren 45 minuten. Per les rijden er maximaal 3 combinaties mee, zoveel mogelijk bij elkaar gezocht op niveau.  Bij je opgave kun je vermelden of je graag laat of vroeg wilt rijden. De kosten voor de lessen bedragen €55,- voor de reeks van 5 lessen.

Dit bedrag behoor je voordat de lessen beginnen over te maken naar de vereniging. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je zelf voor vervanging zorgen. Kun je geen vervanging vinden, dan mag je mailen, of er eventueel een reservelijst is, voor mensen die niet standaard mee rijden. Ook kan je een oproepje plaatsen op onze besloten facebook pagina of er andere leden voor je in willen vallen.

 

De lessen beginnen op 24 januari 2018

Lesdatums: 24  januari- 7 februari-  21 februari –  7 maart en 21 maart (uitloopdatum 28 maart)

 

Opgave voor 5 januari!

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Baukje Wijma: dongerruters@hotmail.com

 Vermeld daarin je naam, naam paard en het niveau waarop je ongeveer rijdt. Zodra de datum van opgave verstreken is, krijgen de opgegeven combinaties een mail, met hierin de starttijden. Hierin staat ook het rekeningnummer vermeld, waar u het verschuldigde lesgeld naar kunt overmaken.