WEDSTRIJDVERSLAG 2 MAART

Op zaterdag 2 maart hebben wij weer een officiële wedstrijd gehouden voor zowel  de pony (klasse B tot en met M2) en de paarden (klasse B tot en met L2). Om half 9 was de aanvang.

We zijn begonnen met de pony’s waar in alle klassen een aantal deelnemers waren. Tot grote spijt is er een gezin geveld door de griep waardoor een 8-tal starts niet door kon gaan. Het gevolg was dat we het rustig aan konden doen en zo gebeurde dus ook. De jury kwam regelmatig even in de kantine om een bakje koffie. De prijswinnaars waren in de B  Aljanne Zijlstra Met Bonanza, in de L1 war dat Amarins Boersma met Mufasa en in t M Waren dat Chinouk Westrate met Liberty’s Ulite en Naomi Verbunt met Maaike.

Om 11 uur ging de ochtend verder met de paarden. We zijn begonnen met 1 B combinatie en die had dus ook gelijk de eerste prijs. Dit was Sietske Boscha met Maaike . Daarna gingen de L-combinaties van start.

Ook hier hadden er mensen een prijs. Wiesje van der Woude met Doutsen , Kianne Plantiga met Maeike , Janna Kes met de Swarte ,en Johanna Dijkstra met Nino. De weergoden waren goedgezind de gehele dagen het gebeurde dus ook dat er 2 combinaties te paard naar de manege in Foudgum zijn gekomen. Al met al een geslaagde dag. Vrijwilligers en juryleden bedankt voor de hulp.en graag tot 6 april.