ALV najaar 2015 op 19 november te Joure

De Najaarsledenvergadering van de KNHS Regio Friesland is op donderdag 19 november 2015 in “‘t Haske” te Joure.

De uitnodiging en agenda zullen 3 weken voor aanvang van de vergadering op onze site, facebook en per mail aan alle verenigingen worden verzonden.
Ons bestuurslid Hergen van Hall zal na 7 jaar afscheid nemen van ons bestuur. Hij heeft de afgelopen 4 jaar als kerntaak binnen het bestuur het onderdeel Opleidingen gehad. Het regelen van de dressuurjuryleden tijdens de kampioenschappen was daarnaast ook onderdeel van zijn functie.  Natuurlijk zal zijn plek in het bestuur weer gevuld moeten worden door een nieuw entousiast bestuurslid. Lijkt het jou wat om o.a. deze taken binnen het regiobestuur te gaan vervullen, dan kun je je aanmelden door een mail met daarin de motivatie waarom je deel zou willen uitmaken van het regiobestuur te sturen naar:  Jantina Feenstra-Dijkstrasecretaris@paardensportfriesland.nl.

Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie dan kun je altijd contact opnemen met Hergen van Hallopleidingen@paardensportfriesland.nl of met Ben de Vries voorzitter@paardensportfriesland.nl. De aanmelding moet uiterlijk 15 oktober bij ons binnen zijn. Een gesprek met de vertrouwenscommissie zal deel uit maken van de procedure.