LEDENKORTING BIJ PLASTRONSENZO

Leden van de Dongerrúters en de Frisiaantjes krijgen korting van 10% op hun aankopen bij PlastronsEnzo!

PlastronsEnzo heeft een webwinkel en een showroom in Blija.

www.plastronsenzo.nl 

PlastronsEnzo maakt handgemaakte plastons geheel naar wens van de klant. Naast de Plastrons leveren zij ook de zeer hoge kwaliteits merken:   Pioneer rijlaars op maat, De Niro Boots, Samshield caps, Samschield rijkleding, Design by Dalia Exclusive rij kleding, Design by Dalia rijjas op maat, Anna Scarpatie, Döbert Swarovski frontriemen en hoofdstellen, SD Design ,Handmade Spurs, Levise rij jas op maat,. Ook deze artikelen worden geheel naar uw eigen smaak en wens speciaal voor u gemaakt

Bestel je bij PlastronsEnzo kun je de kortingscode `Dongerruters` gebruiken of uiteraard gezellig winkelen in de showroom!