UITNODIGING CLUBLESSEN

 

Uitnodiging
CLUBLESSEN!

UITNODIGING CLUBLESSEN

 

bij deze willen wij iedereen weer van harte uitnodigen deel te nemen aan de clublessen, de tweede reeks van 5 lessen wederom door Joyce Haaijer.

Joyce is momenteel voor de tweede keer geselecteerd om deel te nemen aan het project “mei Grand prix nei Grand prix” . Met haar paard Tialda heeft ze vele kampioenschappen op haar naam geschreven. Joyce brengt Tialda uit in de klasse intermediar 2. Nu is Joyce geselecteerd met haar jonge talentvolle paard Haily. Tevens geeft Joyce veel clinics en verzorgt ze deze ook op de stoeterij het Swarte Paerd.

We beginnen (onder voorbehoud) om 18.00 uur .De lessen duren 45 minuten. Per les rijden er 2 combinaties mee, zoveel mogelijk bij elkaar gezocht op niveau.  Bij je opgave kun je vermelden of je graag laat of vroeg wilt rijde.  I.v.m de vele opgave van de vorige reeks lessen word er deze keer geloot. Voor de eerste les hebben de ponyruitertjes wel voorrang. De kosten voor de lessen bedragen €60,- voor de reeks van 5 lessen.

Dit bedrag behoor je voordat de lessen beginnen over te maken naar de vereniging. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je zelf voor vervanging zorgen. Dit kan in onze clubles app waar je als je je opgeeft aan wordt toegevoegd. Kun je geen vervanging vinden, dan zou je een oproepje op onze facebookpagina kunnen plaatsen.

De lessen beginnen op 16 januari  2019

Lesdatums: 16 en 30 januari, 13 en 27 februari en 13 maart.

 

Opgave voor 23 december 2018

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Baukje Wijma: dongerruters@hotmail.com

 Vermeld daarin je naam, naam paard en het niveau waarop je ongeveer rijdt. Zodra de datum van opgave verstreken is, krijgen de opgegeven combinaties een mail, met hierin de starttijden. Hierin staat ook het rekeningnummer vermeld, waar u het verschuldigde lesgeld naar kunt overmaken.

 

Vriendelijke groeten, namens het dagelijks bestuur,

Baukje Wijma,

LR Dongerruters & PC de Frisiaantjes